Båttillbehör

Sök på ditt båtmärke eller din båtmodell så hittar du enkelt passande täckställning, presenning och båtbockar.

Lilla Båtbocken – för motorbåtar upp till 2 ton

3 450kr3 550kr

För båtar upp till 2 ton

  • Vikt: 22 kg
Nollställ
Offertförfrågan

Beskrivning

Lilla Bocken för båtar upp till 2 ton

Stabila och lätta aluminiumbockar med justerbara sidostöd garanterar snabb och enkel uppställning av båten. Båtbockarna är så lätta att passa in under båten att de kan hanteras av en person ensam.

Ställbara sidostöd
Sidostöden kan lätt flyttas ut eller in på balken, vinklas om samt höjas och sänkas – även när bocken är belastad. Stödplattorna kan lätt och utan verktyg justeras till lämpligt anläggningstryck mot båtbotten.

Sidostödens längd
50 cm – standard. Passar till de allra flesta båtar.
Längre stöd finns som beställningsvara.

Bockhöjd
63 cm – från mark till ovansidan av träskoningen som ligger på bockbalken.
Andra höjder finns som beställningsvara.

Balkbredd
2,0 m – standard
2,5 m – för bredare båtar

Lätt att transportera och förvara
Bocken kan snabbt monteras isär för transport och förvaring. Det tar bara några minuter att lossa ben och sidostöd från bockbalken. De är lätta att bära, de tar inte stort utrymme och kan enkelt transporteras i en personbil.

Material:
Balk av aluminium 50×100 mm. Elförzinkade och gulkromaterade ben. Stöttor av galvaniserat stål. Stödplattor och beslag av aluminium. Gummiklädd topplatta som båten vilar mot. Träskoning som ligger på balken för att skydda båtbotten.

Teknisk Information

  • Vikt: 22 kg
  • Balklängd: 2,0 eller 2,5 m
  • Höjd: Standard 63 cm
  • Material: Aluminiumbalk 50×100 mm. Ben och sidostöd av galvaniserat stål. Sidostödsbeslag och topplatta av aluminium. Stödplattorna är gummiklädda. Kölen vilar på en träskoning av tryckimpregnerat trä.

Har du frågor? Hör av dig till oss!

Ring oss gärna på telefon 08-80 29 80 eller maila oss på info@press-son.se. Du kan också kontakta oss via formuläret som dyker upp om du klickar på ”Kontakta oss”-knappen.