Båttillbehör

Sök på ditt båtmärke eller din båtmodell så hittar du enkelt passande täckställning, presenning och båtbockar.

Presenning SuperTarp Premium UV vit

350kr3 600kr

Gramvikt: 250 g
Storlek: 4×3 – 15×8 m

Nollställ
Offertförfrågan

Beskrivning

Super Tarp Premium UV – 100 % polyeten. Inget annat.

En kvalitetspresenning tillverkad av 100 % ny polyeten – utan några tillsatser som exempelvis kalcium. Återvinningsbar. Garanterat UV-stabiliserad till 300KLU (årsmedelvärde i Sverige, 80KLU)

Färg: Transparent/vit

Gramvikt: 250 g/kvm

Inga plast eller metallöljetter som går sönder

Super Tarp skiljer sig från andra polyetenpresenningar eftersom den inte har plast eller aluminiumöljetter. Istället är den försedd med förstärkningsband där det sitter öljettanvisningar var 10:e cm. Förstärkningsbanden har visat sig vara betydligt mer hållbara än traditionella öljetter och gör dessutom presenningen styvare.

Storlek 5×8 m och större har extra förstärkningar i mitten längs långsidan. Bra som extra skydd uppe vid nocken.

Formskär presenningen

Vissa storlekar har extra diagonala förstärkningsband på långsidan vilket gör det möjligt att på ett enkelt sätt smala av och göra presenningen kilformad föröver.

Komplettera med elastiska ankarstroppar och öka livslängden på presenningen.

Ett nödvändigt tillbehör till alla polyetenpresenningar på marknaden om man vill att de ska hålla i många år. Elastiska ryckdämpare som fästs i öljetter eller öljettanvisningar och placeras på cirka 50-75 cm avstånd från varandra på presenningens långsida.

Har du frågor? Hör av dig till oss!

Ring oss gärna på telefon 08-80 29 80 eller maila oss på info@press-son.se. Du kan också kontakta oss via formuläret som dyker upp om du klickar på ”Kontakta oss”-knappen.