Båttillbehör

Sök på ditt båtmärke eller din båtmodell så hittar du enkelt passande täckställning, presenning och båtbockar.

Presenning SuperTarp Premium UV vit

360kr3 710kr

Gramvikt: 250 g
Storlek: 4×3 – 15×8 m

Nollställ
Offertförfrågan

Beskrivning

SuperTarp Premium UV  är en ljusgenomsläpplig presenning tillverkad enligt våra egna specifikationer. En kvalitetspresenning gjord av 100% ny HD-polyeten utan några kemiska tillsatser som ex kadmium. Helt återvinningsbar och garanterat UV-stabiliserad till 300 kly.

Färg: Transparent med vit armering

Dukvikt: 250 g/kvm

Inga plast eller metallöljetter som går sönder

Super Tarp skiljer sig från andra polyetenpresenningar eftersom den varken har plast eller aluminiumöljetter. Istället är den försedd med förstärkningsband där det sitter öljettanvisningar var 10:e cm. Förstärkningsbanden har visat sig vara betydligt mer hållbara än traditionella öljetter och gör dessutom presenningen styvare.

Storlek 5×8 m och större har extra förstärkningar i mitten längs långsidan. Bra som extra skydd uppe vid nocken.

Formskär presenningen 

Alla presenningar i storlek 6×8 m och större är försedda med extra diagonala förstärkningsband på långsidan vilket gör det möjligt att på ett enkelt sätt smala av och göra presenningen kilformad föröver, om man tycker att det blir för mycket överhäng.

På grund av slutförsäljning har vi tagit hem en likvärdig presenning FlexiTarp Premium i storlekarna 6×8, 6×10, 8×12 och 8×14 m. Dessa saknar möjlighet till formskärning och har inte heller det extra förstärkningsbandet i mitten på långsidan utan det sitter istället extra förstärkningsband längs med långsidorna.

Komplettera med elastiska ankarstroppar och öka livslängden på presenningen.

Ett nödvändigt tillbehör till alla polyetenpresenningar på marknaden om man vill att de ska hålla i många år. Elastiska ryckdämpare som fästs i öljetter eller öljettanvisningar och placeras på cirka 50-75 cm avstånd från varandra på presenningens långsida.

Har du frågor? Hör av dig till oss!

Ring oss gärna på telefon 08-80 29 80 eller maila oss på info@press-son.se. Du kan också kontakta oss via formuläret som dyker upp om du klickar på ”Kontakta oss”-knappen.