Har du frågor?

Om du har frågor eller funderingar så är du varmt välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig. Du kan även ta en titt på vår sida "Frågor & svar".

Frågor & svar

Välkommen till oss!

På Ranhammarsvägen 9 i Bromma har vi butik med direktförsäljning till privatpersoner och företag. Här har vi även vår verkstad där vi tillverkar våra egna produkter samt kan hjälpa till med diverse verkstadsarbeten som borrning, svarvning, svetsning, rörbockningar, pressning med mera.

Vi hjälper även till med ritningar, konstruktioner och förslag på lösningar till exempelvis båttäckningar eller inredningar av rör och rörfästen.

Kontakta oss gärna på telefon 08-80 29 80 eller via kontaktformuläret nedan om du vill veta mer om oss och våra produkter. Vår ambition är att återkomma inom 48 timmar vid mejlförfrågningar. Vid brådskande ärenden, ring oss gärna.

Våra öppettider

Måndag – Torsdag 8-17
Fredag 8-14

Semesterstängt vecka 29-30, dvs 19-30 juli. Beställningar som läggs i webshopen under den här tiden skickas först den 2 augusti.

Information med anledning av Covid-19

Vi strävar efter att kunna hålla vår butik och verkstad öppet som vanligt och med anledning av den ökade smittspridningen i samhället ser vi nu gärna att besökare till oss använder munskydd alternativt visir. För den som önskar kan vi mötas utomhus på vår gårdsplan.

Det går bra att förbeställa varor per telefon, mejl eller i webshopen för avhämtning eller få de utburna till bilen. I webshopen kan man självklart även beställa varor för hemleverans eller till ombud.

Tillsammans –  med omtanke och hänsyn till oss alla.


 

Kontakta oss

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till dig så snart vi kan. Vår ambition är att besvara dig inom 48 timmar.
  • Om du vill veta mer om någon specifik produkt eller vill informera oss om något speciellt så kan du skriva det i meddelande-fältet.
  • Har kan du ladda upp en fil. Det kan till exempel vara en bild eller ritning.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Har du frågor? Hör av dig till oss!

Ring oss gärna på telefon 08-80 29 80 eller maila oss på info@press-son.se. Du kan också kontakta oss via formuläret som dyker upp om du klickar på ”Kontakta oss”-knappen.